Побиття Т. Чорновол – нова спроба сколихнути мирний Майдан

Поділитися

Екс-спікер Верховної Ради Олександр Мороз не виключає версії, що побиття журналістки Тетяни Чорновіл – це чергова провокація за для викликання у мирного Майдану нового сплеску протестних акцій у Києві. Про це він наголосив у коментарі УНН.

“Це звичайно завдання для міліції — треба розслідувати і розслідувати швидко. Тут треба думати про те, хто сьогодні не зацікавлений у Майдані. І в ньому, як би там не було, не зацікавлена саме влада. Тоді треба шукати мотиви у тих, хто хоче щоб Майдан продовжувався. І щоб не сколихнути Майдан знову, потрібна жорстка реакція самої влади і міліції. Треба не допустити використання цього злочину, з інших цілей”, — наголосив він.

Крім цього, політик зауважив, що розслідування може ускладнитися, адже Тетяна Чорновол писала негативні матеріали як про владних, так і про опозиційних чиновників.

“Я розумію, що те, що вона писала і про опозиційних чиновників і про деяких провладних чиновників і це ускладнює розслідування, але треба докласти всіх зусиль за для швидкого розкриття злочину. Треба докопатися до сутності”, — додав О. Мороз.

Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновіл. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Будівництво Бескидського тунелю підвищить логістичний потенціал України

Стали відомі подробиці вбивства подружжя бізнесменів