Податківець погорів на хабарі у 1,6 млн грн

Поділитися

Правоохоронці затримали начальника одного з відділів Головного управління Міндоходів у місті Севастополі під час отримання ним хабара у 1,6 млн грн. Про це повідомили в управлінні процесуального керівництва у кримінальних провадженнях ГПУ, передає УНН.

Встановлено, що посадовець вимагав від фізичної особи неправомірну вигоду за не накладання арешту на майновий комплекс, який належить останньому, та не притягнення до кримінальної відповідальності за ухилення від сплати податків.

Під час отримання неправомірної вигоди у сумі 1,6 млн грн затримано начальника одного з відділів Головного управління Міндоходів у місті Севастополі.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою в особливо великому розмірі).

Посадовцю судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з одночасним обранням внесення застави на суму понад 1 млн грн упродовж 5 днів.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює відділ процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генеральної прокуратури України.

Злодії викрали із супермаркету банкомат із грішми

Троє озброєних чоловіків пограбували ювелірну крамницю