Телеканал MTV оголосив ім’я артиста року

Поділитися

Американська поп-співачка Майлі Сайрус стала найкращим виконавцем 2013 року за версією американського телеканалу MTV, передає УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

Автори рейтингу назвали Сайрус новою королевою поп-музики. На їхню думку, таким успіхом 21-річна співачка зобов’язана вдало продуманому образу, що поєднує певну ексцентричність у поведінці з високим рівнем професіоналізму на сцені. У повідомленні наголошується, що створити його Сайрус, мабуть, вдалося за рахунок десятирічного досвіду роботи в шоу-бізнесі.

Друге місце в списку найкращих виконавців року на думку MTV посів дует репера Маклемора і діджея Райана Льюїса. На третє місце укладачі рейтингу поставили Джастіна Тімберлейка, котрий випустив у 2013 році подвійний альбом після семирічної перерви.

У десятку найкращих потрапили також репери Каньє Вест і Дрейк, співачки Лорд, Кеті Перрі та Леді Гага, бойз-бенд One Direction і співак Бруно Марс.

Майлі Сайрус народилася в 1992 році. У віці 11 років вона дебютувала в кіно, зігравши другорядну роль у фільмі Тіма Бертона “Велика риба”. Широку популярність їй приніс серіал “Ханна Монтана”, в якому вона почала зніматися рік по тому. Пісні, записані для цього серіалу, стали хітами, і в 2007 році Сайрус випустила свій перший альбом.

Міліціонерів з Тернопільщини, які відмовились їхати до Києва, відправили до психолога

У неділю Партія Регіонів планує прийняти дивне звернення