Тернопільська облрада ухвалила рішення про виселення облдержадміністрації

Поділитися

Депутати Тернопільської облради 29 грудня на пленарному засіданні ухвалили рішення про виселення облдержадмінстрації із будівлі облради, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ВО “Свобода”

Сесію, розпочату в будівлі облради, депутати вирішили продовжити на Театральному майдані Тернополя. Одностайно усі присутні, зокрема й депутати обласної ради підтримали 3 проєкти рішень.

Зокрема йдеться, про “Про припинення договірних відносин”, яким передбачається виселення Тернопільської обласної державної адміністрації з орендованих приміщень. Окрім того, було ухвалено рішення “Про затвердження положень про зміст, опис та порядок використання символіки Тернопільської області і національно-визвольної символіки”, згідно з яким відтепер червоно-чорний прапор буде вивішуватися на приміщенні обласної ради у дні відзначення визначних дат національно-визвольної боротьби українського народу та в инші дні, згідно із розпорядженнями голови облради.

Також було підтримано рішення “Про проголошення 2014 р. в Тернопільській області роком провідника Організації Українських Націоналістів Степана Бандери”.

Нагадаємо, 29 грудня до працівників міліції надійшло повідомлення про те, що з фасаду адміністративного приміщення, де розташована Тернопільська обласна державна адміністрація, було зірвано таблицю з офіційною назвою установи.

Наразі правоохоронці задокументували даний факт та внесли його до Єдиного реєстру досудових розслідуван

Тернополянка Олена Підгрушна виборола срібло на “Різдвяній гонці”

Папу Римського визнали найстильнішим чоловіком року