Тернопільські тризубівці оголосили загальну мобілізацію для усіх патріотів!

Поділитися

Головне командування ВО «Тризуб» ім. С.Бандери

Режим внутрішньої окупації на чолі з Януковичем оголосив відкриту війну українському народу.

Нелегітимна влада продовжує «грати м’язами» і пробує переломити народне повстання шляхом стягування силових підрозділів МВС до столиці. Окрім того, вони активно використовують найманців, у народі прозваних «тітушками». Тому, листопадова Українська Революція перебуває під постійною загрозою.

Боротьба розширюється і з одного Майдану переміщається на вулиці міст та селищ України. Не виключено, що владна банда і надалі буде використовувати силу для протидії народному волевиявленню та спробує придушити Революцію.

У зв’язку з цим, ми – українські націоналісти – зберігаючи формат «Правого сектору», для української радикально-налаштованої молоді, заявляємо про розширення своєї діяльності та проголошуємо створення Національного ополчення, перед яким буде стояти декілька практичних завдань.

Метою його створення є активна протидія силовим структурам режиму внутрішньої окупації та захист мирного населення від нападів «Беркута» та інших антинародних бандитських формувань.

Запис добровольців і структуризація особового складу Національного ополчення відбувається на Майдані Незалежності, а також у обласних представництвах НО.

Наголошуємо, що партійна і організаційна приналежність не мають жодного значення. Головним ідейно-політичним критерієм для кожного добровольця є бажання ліквідувати режим внутрішньої окупації, не допустити згортання політиками революційного процесу та здобути для українського народу національну державність, а отже, Свободу, Справедливість, Добробут.

Слава Україні!

 

Контакти:

093 649 48 18

099 040 24 70

067 704 87 23

ussd@ukr.net

На Євромайдані знайшли труп

Власенка у Харкові знову облили зеленкою