У Тернополі св. Миколай назбирав 4 814 гривень для потреб дітей-сиріт

Поділитися

 

Підбито підсумки благодійної акції «Подаруй посмішку», що проводилась 15-21 грудня ГО «Молодіжним об’єднанням «Файне місто» в Тернополі. Завдяки підтримці небайдужих тернополян діти-сироти з дитбудинків міста отримали справжнє свято та корисні подарунки від Святого Миколая.

За символічну плату кожен бажаючий міг сфотографуватись з Миколаєм  та подарувати посмішку тим, хто справді потребує підтримки. Загалом, під час акції було зібрано  4 814 гривень, які були витрачені на закупівлю техніки, речей, канцтоварів та іграшок для тернопільських сиротинців.

«-Організатори благодійної акції “Подаруй посмішку” вкотре висловлюють щиру подяку усім тернополянам, котрі долучились до акції. Завдяки Вам ми змогли провести маленьке свято для тих, хто і справді цього потребує!, – зазначив координатор акції «Подаруй посмішку» Василь Томчишин.

– Завдяки Вашим посмішкам соціальний гуртожиток для дітей, позбавлених батьківського піклування, що по вул. Карпенка 16 отримав новий порохотяг. Обласний комунальний будинок для дітей шкільного віку, що по вул. С. Бандери 81 отримав електропраски, подовжувач, дошку для прасування, канцтовари, одяг та солодощі. Тернопільський обласний притулок для неповнолітніх, що по вул. Стрімкій 6 отримав іграшки, канцелярське приладдя, пластилін, книги та солодощі».

Також за частину зібраних коштів діти-сироти разом отримали змогу відвідати каток,  кіно та боулінг.

Тернопільські заробітчани активно позбуваються “червоних” паспортів

В Івано-Франківську встановили пам’ятник “Руській трійці”