Всіх не пересаджаєте!

Поділитися

Віднедавна стало злочином вивішувати прапор України або ЄС. Проти мене порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.338 КК України “Публічна наруга над Державним Прапором України, Державним Гербом України або Державним Гімном України – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців”.
Натомість можна бити студентів і жінок, як це було в ніч 30-го листопада, можна калічити журналістів під АП, можна різати і бити євроактивістів, палити їм машини, репресувати їх як завгодно.
Такою на сьогодні є наша країна. «Сімейна» банда Януковича зайняла всі керівні посади, підпорядкувавши собі суди, СБУ та міліцію. Вона обкрадала і продовжує обкрадати українців, втягуючи країну в прірву.
Наразі основною метою Януковича є перехід до «жорстокішого» авторитаризму білоруського типу. Під час першого розгону майдану він намагався скопіювати подібне побоїще яке було колись в Білорусі. Нечувана жорстокість «Беркуту» мала залякати нас. Але «інтелектуал» з Донецька не розуміє, що ми не білоруси, і не будемо терпіти тиранії та такої наруги над людьми. Очевидним є те, що:
НАКАЗ РОЗІГНАТИ МАЙДАН ДАВ ЯНУКОВИЧ!
Зараз «межигірський тиран» думає, що ситуація з протестами «стабілізувалась», саме через це репресивність режиму посилилась. Ця думка є хибною, бо бажання громадян чинити спротив тільки росте, відмова Януковича від поступок та виконання вимог мітингувальників лише радикалізувала народ. Черговою дурістю є намагання репресувати найактивніших, цим він готує собі долю Чаушеску.
Абсурдність «режимного» правосуддя не має меж. Наприклад що до мене було порушено кримінальне провадження лише на основі новини на «регіональскому» інформаційному сайті, де було написано, що я встановив прапор ЄС замість українського, хоч я встановив обидва прапори в порожні до цього ніші. Це провадження порушено не через прапори, а через те, що я є активним учасником тернопільського та київського євромайдану.
Які б кримінальні провадження проти мене не порушували, щоб проти мене не робили, «блакитним» не вдасться мене залякати. Я не зупинюсь, а з ще більшим ентузіазмом буду брати участь в протетах. І докладу всіх зусиль, щоб знищити цей «режим»!

З Новим роком на барикадах! Ми переможемо!

Степан Барна,  депутат Тернопільської обласної ради

У Петрикові,під Тернополем, пограбували калік та літніх людей

Путін розраховує на нові результати російсько-української співпраці в 2014 році