Вихідними в Україні лютуватиме негода

Поділитися

7-8 грудня циклон, який був над Прибалтикою, переміститься на Поволжя, проте він та його атмосферні фронти ще визначатимуть нестабільну погоду в Україні, повідомляє УНН з посиланням на портал Opogode.ua.

Повсюди очікуються опади та сильний вітер до 15-25 м/с, в Карпатах до 30 м/с. Подекуди передбачаються дощ та сніг, можливі налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі коливатиметься в межах 0-6 морозу, у гірських районах до 6-10 морозу, вдень очікується від 3 морозу до 3 тепла, в Криму до 5 градусів тепла.

У західних областях часом мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вночі 1-6 градусів морозу, в Карпатах до -7-10 градусів, вдень 7 грудня від 2 морозу до 4 тепла, 8 грудня 0-5 морозу.

На півночі мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Вночі 7 грудня місцями невеликі опади. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 морозу до 2 тепла.

У центральній частині невеликі дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 морозу до 3 тепла.

На сході часом дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Вдень 7 грудня та вночі 8 грудня переважно без опадів. Температура повітря вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 морозу до 3 тепла.

У південній частині місцями дощ та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. Температура повітря вночі +3-2, у горах Криму можливо до 5 градусів морозу, вдень +2+7 градусів.

У Києві переважно мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах подекуди ожеледиця. Температура повітря вночі 0-2 градуси морозу, вдень 7 грудня 0-2 тепла, 8 грудня 0-2 морозу.

Вітер в Україні очікується північно-західний, 5-12 м/с, місцями пориви 15-25, у Карпатах до 30 м/с.

Дострокові вибори можливі через Конституційний процес

З телефона С.Власенка було розіслано провокативні СМС