Викрили бордель, що працював під виглядом стриптиз-бару

Поділитися

У Донецьку правоохоронці викрили бордель, що працював під виглядом стриптиз-бару. Про це УНН повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС у Донецькій області.

За повідомленням, подружня пара взяла в аренду приміщення у відомому нічному клубі, набрала штат “метеликів” і залучила до справи двох дівчат-адміністраторів.

“Господиня бару сама в минулому заробляла на життя стриптизом, після заміжжя припинила “підкорювати жердину”, але сферу сексуальних послуг вирішила не залишати. Запропонувала чоловікові зайнятися бізнесом разом і організувати стриптиз-бар, а паралельно пропонувати любителям хвилюючих видовищ більш чуттєві задоволення. Для цього в приміщенні було обладнано спеціальний номер, а для кожної з дев’яти танцівниць підготовлено портфоліо. Адміністратори, що працювали позмінно, пропонували клієнтам фото путан-стриптизерок і обмовляли вартість інтимних послуг. З ними ж і відбувалася розплата. Виручку дівчата віддавали господарям, які потім повертали “нічним співробітницям” 50 % від прибутку, решту ділили між собою”, – сказано у повідомленні.

Як розповів начальник УБЗПТЛ ГУМВС області Юрій Сіроватко, міліціонери провели оперативну комбінацію і зафіксували факт надання послуг інтимного характеру в даному стриптиз-барі. На вході до закладу стоїть охорона, тому частина співробітників пройшла в приміщення під виглядом клієнтів, частина піднялася в розташований поверхом вище нічний клуб і очікувала сигналу. У цей день господарі та адміністратори знаходилися на робочому місці. Сутенерів вдалося затримати на місці злочину і задокументувати їх протизаконну діяльність.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 КК України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинене щодо кількох осіб за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Ведеться досудове слідство.

Син зарізав матір через дешевий різдвяний подарунок

Яка доля в України?