Звернення народних депутів України до батьків дітей, які служать у внутрішніх військах України на контрактній основі

Поділитися

 

Шановні батьки!

 

Упродовж 14 днів в Україні проходить безстрокова акція протесту на підтримку європейської інтеграції України. Ваші діти попали до рук бандитів та за вказівкою влади цілодобово охороняють владу від мирних активістів Європейського майдану.

Причому половина з них займається не властивими для офіцерів функціями. Діюча влада для власного самозбереження, перетворила Ваших дітей на катів, а Україну на поліцейську державу.

Провладні чини для того, щоб по життєво залишитись при владі заставляють Ваших дітей порушувати присягу, бити і катувати мирних громадян. Тим самим порушувати статтю 60 Конституції України, безпідставно застосовувати фізичну силу та спеціальні засоби до законослухняних громадян. Нагадуємо, що злочинні накази про побиття мирних громадян ніхто не зобов’язаний виконувати. Тисячі офіцерів давали присягу не Януковичу, а служити на вірність Україні та її громадянам.

Просимо Вас, як батьків своїх дітей, відкликати або приїхати та забрати їх від рук бандитів. Влада своїми діями знущаються з них, тримаючи їх цілодобово на холоді без їжі і води. Гроші, які їм влада заплатить за свою охорону не варті їхнього здоров’я та сил.

Ми закликаємо Вас врятуйте життя своїх дітей! Ви – українці, приходьте разом із своїми дітьми на Майдан. Це буде правильний і народний вибір. Влада обов’язково піде, а народ залишиться!

З повагою народні депутати України Михайло Апостол

Василь Пазиняк

За штурм АП затримано ще двох осіб

У футболі можуть ввести тимчасові вилучення замість попереджень