Активісти “підпалили” завод сина Азарова

Поділитися

Пізно ввечері 27 січня півтора десятка активістів Євромайдану провели попереджувальну акцію біля приміщення хлібозаводу «Кулиничі» (Васильківський район Київської області), який належить депутатам від Партії регіонів Володимиру Мисику та сину прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексію Азарову.

Активісти принесли під прохідну заводу шини як символ масового протесту Україні. Зробивши з них імпровізоване вогнище, активісти звернулися до керівників підприємства з вимогою перестати працювати на регіоналів, які голосували за «закони про диктатуру», що спричинили масові сутички на вулиці Грушевського та загибель активістів.

«Це була попереджувальна акція. Азаров-молодший та Володимир Мисик мають відкликати свої голоси за злочинні закони, а також проголосувати за їх відміну. Інакше реакція щодо цих політиків буде більш жорсткою. Ми зробимо все, аби люди, дізнавшись правду, не купляли продукцію ТМ «Кулиничі». Народ бойкотує бізнес, що належить посібникам диктаторського режиму! Продукція ТМ «Кулиничі» – на крові убитих на Грушевського патріотів!», – наголосили активісти.

Вони також додали, що звертаються до кожного працівника цього підприємства, аби ті не виходили на роботу, поки власники підприємства не відкличуть свої голоси під «законами 16 січня» і не вийдуть з Партії регіонів.

Активісти також обклеїли фірмові магазини біля заводу та ларьки в Голосіївському районі столиці наліпками, якими закликали бойкотувати ТМ «Кулиничі».

Додамо, що до акції не змогли долучитися ще понад півтора десятки людей – їх мікроавтобус заблокували в Києві з причини перевезення автомобільних шин.

У Тернополі шукають талановитих артистів

0

Директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА підтримав Майдан?!