Чоловіка уві сні зарізали ножем у спину

Поділитися

Працівники Стрийського міськвідділу міліції Львівщини виявили зловмисника, який заподіяв смерть 46-річному чоловікові. Про це УНН повідомили в ГУ МВС Львівської області.

Як зазначили правоохоронці, випадок трапився увечері 13 січня.

“До чергової частини Стрийського міськвідділу міліції зателефонувала 51-річна жінка та повідомила про трагедію, що трапилася в одній з квартир, що в центральній частині міста. На місце події негайно виїхали представники слідчо-оперативної групи та керівництво міськвідділу міліції. У помешканні вони виявили труп 46-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Зловмисник заподіяв чоловікові удар ножем у спину, в той час коли він спав у квартирі. У результаті проведених заходів було встановлено особу зловмисника, який позбавив життя людину. Ним виявився ровесник убитого, 46-річний місцевий мешканець, який вже мав неприємності з законом. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У ході слідство будуть з’ясовані усі обставини та мотиви скоєння вбивства. Наразі досудове слідство триває”, — повідомив начальник Стрийського міськвідділу підполковник міліції Василь Кулик.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.115 КК України. Душогубу загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

У Тернополі планується будівництво сміттєпереробного комплексу?

Гімн тітушок рве Інтернет!