Чому вітання голови Тернопільської облради не побило рекордів?

Поділитися

В мережі ютуб виставили відеовітання голови Тернопільської облради Василя Хомінця. За статитикою, його переглянули якраз усі депутати і навіть не весь апарат облради. 130 переглядів з 31 грудня – сумна картина на 8 січня. Звичайно, ось ця новина-згадка про вітання Хомінця дещо покращить йому статистику, але переламати ситуацію не вдасться, бо саме відео “пісне”. Звичайно, відеовітання Олексія Кайди, зроблене за 500 доларів 2 роки тому,  не йде у жодне порівняння з цьогорічним Хомінцевим. Зрозуміло, що Кайда “тримав” тоді касу і міг собі дозволити європейське вітання з підволочиським хором. Переглянуло його на нинішній день 574 користувачі. Натомість Василь Хомінець нині з телеекранів нічим не відрізняється від “колгоспного вітання” Валентина Хоптяна. Для чого робити таку “совдепію”? Щоб не дратувати облдержадміністрацію і далі спільно проводити ремонти доріг в грудні?

І на завершення одна суттєва деталь: вітання Кайди можна прокоментувати, а Хомінцеве – заборонено, оскільки коментарі для цього відео вимкнено. Невже нове керівництво обради “закрутить” гайки? Наскільки нам відомо, Василь Хомінець є доволі демократичною натурою. Наразі ж голова облради є не самостійною політичною фігурою.

Заради справедливості, варто зазначити, що про Кайдене, за два роки, ніхто й слова не “нашкрябав”. Лайкнули тільки 12 “одновірців-однопартійців”.

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

Юрій Дігай дивується як досі жоден майданівець у Тернополі не зламав ногу (відео)

Революція на Майдані вмирає?