Депутат Тернопільської міської ради відремонтує дороги на 100 мільйонів!

Поділитися

Депутат Тернопільської міської ради від Партії Регіонів Микола Гнатів, який з начальника служби автомобільних доріг ДП “Тернопільський облавтодор” наприкінці минулого року переведений на Львівщину, не забув про край, де є народним обранцем.

Наразі сформовано перший варіант щодо пропозицій цього року. Основні напрямки, які планують розвивати – це “Львів-Радехів-Луцьк”, “Жовква-Червоноград”, “Ковель-Львів-Тернопіль”, “Львів-Бібрка-Івано-Франківськ”. Ділянка дороги “Турка-Ужоцький перевал” та автомобільна дорога “Бориня-Мохнате”, будуть ремонтуватись в контексті підготовки до “Олімпійської надії – 2022”, повідомили УНН у прес-службі Львівської ОДА.

Як розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів, вартість робіт становить 100 млн. грн. Будівництво дороги “Львів-Краковець” покликане створити нові робочі місця та залучити прямі інвестиції в розвиток регіону.

Другий пілотний проект 2014 року – передача на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 “Стрий-Львів-Броди”.

“Проект передачі на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 “Стрий-Львів-Броди” фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку. Так, 16 січня у Києві заплановано підписання угоди з переможцем торгів, що значно покращить стан автомобільної дороги та дасть змогу залучити кошти на ремонт і утримання цієї дороги”, – повідомив М.Гнатів.

У Тернополі внаслідок пожежі загинув чоловік

У робочий час українці “застукали” міністра за вибором коштовного одягу