Губернатор Тернопільщини має сьогодні планетарну “славу”

Поділитися

Про  голову Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна, який прославився не лише на  Тернопільщині, але й на всю Україну зловживанням алкоголем, робочими поїздками в ресторани, ніякими організаційними здібностями, автокатастрофою зі смертельними наслідками і т.д.  врешті заговорили у міжнародному масштабі. Ну не могли помітити такого унікального “кадра”. Супутниковий канал Newsone на всю планету сьогодні піджартовує над Хоптяном з портретом Януковича.  Журналіст каналу дотепно висміяла примітивізм команди губернатора.

Проте, виявляється, Хоптян не вперше потрапляв в поле зору журналістів цього вельми цікавого телеканалу. Зокрема, у серпні минулого року вони на весь світ розповіли, що вже утретє примусово змінив своє прізвище тернопільський губернатор Володимир Хоптян. Щоправда не в паспорті, а поки лише на власній сторінці у «Вікіпедії». З Хоптяна на Пияка перетворився голова ОДА не без допомоги вмілих рук користувачів українського варіанту веб-ресурсу.  Останні, певно, через особливу любов до губернатора, уже перейменовували його й на Хопту – себто «бур’ян», і на Хобіта.

Тепер-же крім зміни прізвища, Хоптян ще й нову професію освоїв.  Він – «пияк-політик». І вже не чоловічної, а жіночої статі.  Кінцеву дату його перебування на посаді умільці вже раз призначали на наступний після виборів місяць – листопад 2012-го.  За що такої пильної уваги зажив Хоптян – невідомо.  Раніше на всю країну його прізвище звучало через автомобільну аварію.  Тоді на одній із трас Хмельниччини автомобіль на смерть збив пішохода.  Очевидці стверджували: була то машина саме глави Тернопільщини.

Поруч, нібито, знаходилася його дружина. Сам чиновник це спростував.  А за кілька місяців підтвердили тернопільські прокурори.  Якось Хоптяна навіть освистали. Щоправда через привітання Віктора Януковича, яке той зачитав вірянам під час всеукраїнської прощі.  Пияка на Хоптяна модератори української «Вікіпедії» виправили швидко.  Зараз на сторінці губернатора лише достовірна інформація. Певно, до наступної атаки «фанатів», повідомляє журналіст  каналу Людмила Кушнір

10

Тернопіль має талант!

Сьогодні вночі розженуть Майдан?