Намагаючись продати весільну сукню, дівчина купила її ще раз сама у себе

Поділитися

Слідчим відділенням Очаківського МВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 КК України (“Шахрайство”) та встановлюються особи, які заволоділи грошима мешканки м. Київ. Про це УНН повідомили у прес-службі МВС області.

33-річна жінка вирішила продати свою весільну сукню та надала до Інтернет-мережі відповідне оголошення. Охочих було багато, але по тим чи іншим причинам реалізувати наряд нареченої не вдавалося, коли нарешті заявниці зателефонував чоловік та, представившись мешканцем міста Очаків, розповів про те, як йому сподобалася сукня, і як вона до вподобі його коханій дівчині. Співрозмовника влаштовували всі умови продажу і він, запитавши номер банківського рахунку, запевнив про те, що у найближчий час здійсніть переказ грошей.

Наступного дня незнайомець знов зателефонував, повідомив, що він поповнив банківську картку продавця на суму близько дев’яти тисяч гривень та попрохав, швидко перевіривши рахунок, оформити поштову посилку та надіслати його покупку.

Дні минали, гроші у банку заявниці не з’являлися, а ось «наречений» телефонував щодня. Через кілька днів він почав нервувати та звинувачувати дівчину у скоєнні шахрайських дій, на що розгублена мешканка столиці запевняла, що відразу, при отриманні необхідної суми, надішле вбрання.

Через тиждень дівчина вже нервувала від кожного телефонного дзвінка, але вдіяти нічого не могла – у фінансовій установі не підтверджували надходження коштів. Врешті-решт заявниця домовилась із покупцем про те, що вона надішле йому суму грошей, яку він переказав, а коли нарешті поповниться її банківський рахунок, то незнайомець віддасть їй гроші, а вона передасть сукню.

Дівчина зрозуміла, що її ошукали, коли номер телефону «нареченого» перестав відповідати та був постійно відключений від мережі. Потерпіла звернулася до міліції Очаківського району. Правоохоронці встановлюють особу, яка скоїла шахрайські дії та заволоділа грошима потерпілої.

Дев’ятикласник порізав ножем товариша

Помер легендарний португальський футболіст Ейсебіо