Що насправді криється за пропозиціями Януковича

Поділитися

“Насправді, Янукович не погодився нінащо!”,- повідомляє прес-служба ВК “Наступ”.

В обмін на “зміну запобіжних заходів” (не закриття справ, а за зміну міри запобіжного заходу) треба звільнити Грушевського та не вчиняти більше протиправних дій, однак які дії будуть вважатися протиправними  не розшифровано.
– Янукович зовсім не погодився на повернення до Конституції 2004 року. Насправді він лише готовий створити комісію для обговорення потенційних змін. На ділі все буде як завжди нас в чергове надурять.
– “Диктаторські закони ” не скасовують взагалі, а просто визнають не чинними, а внесення змін до них , теж будуть лише обговорюватись із опозицією! Коли знайдуть консенсус;.
– Щодо ЦВК: запропонований принцип формування комісії означає, що у ній буде більшість (ПР + комуністи). В такій конфігурації не грає жодної ролі, чи ця більшість буде 10 до 5, 8 до 7, чи 14 до 1 на користь ПР + комуністів. Вони так і будуть голосувати, і далі називаючи біле чорним.
– Звільняють від відповідальності і людей, яких похапали на вулицях, і “Беркутівців”, які вбивали, катували і знущались над людьми.
ПРЕС-СЛУЖБА ВК НАСТУП

Як ви оцінюєте пропозицію Януковича: Яценюк – прем’єр-міністр, Кличко – віце-прем’єр з гуманітарних питань

Інтернет “вибухнув” від пропозиції Януковича