Тернопільських нардепів пересаджають по тюрмах?

Поділитися

Народний депутат України з Тернопільщини Володимир Бойко оприлюднив у Фейсбуці цікавий пост: “Влада посилює політичні репресії. Цього разу вони взялись за народних депутатів, які, поки що, користуються депутатською недоторканістю.
Щойно на регламентному комітеті силами ПР і комуніста проголосовано вчора зареєстрований законопроект №3883 «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України» авторства тушки Олійника. Проекту закону досі немає на сайті ВРУ. Така оперативність в розгляді цього питання означає лише одне, у бандитської влади під ногами горить земля. Вони відчувають, що Майдан не розійдеться, і все награбоване сім’єю і оточенням Януковича буде повернено державі. В останніх агоніях, щоб зберегтись вони прагнуть залякати опозиційних нардепів та приструнити своїх, адже невдоволення в рядах фракції регіоналів зростає з кожним днем
Проектом закону регіонали максимально спрощують процедуру затримання, арешту та притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів України. Тепер подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання чи арешт народного депутата включатиметься до порядку денного сесії позачергово без голосування та розглядатиметься також позачергово без висновку комітетів Верховної Ради України. Крім цього, доповідати питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності, затримання чи арешт народного депутата зможе один із заступників генпрокурора, а не особисто керівник відомства. Відсутність депутата не стане перешкодою в прийнятті рішення.
Усі опозиційні депутати, які входять до регламентного комітету, не беруть участі в цьому фарсі”,- пише пан Бойко.

Начальник відділу райуправління юстиції погорів на хабарі

0

Тернопільський майдан пікетував домівки регіоналів