Тернопільський майдан пікетував домівки регіоналів

Поділитися

15 січня 2014 року Штаб національного спротиву Тернополя спільно з місцевим Автомайданом організували автопробіг до будинків представників партії регіонів та пікетування їх. Участь в акції взяли більше сотні активістів.

Спочатку колона з десятків автомобілів з державними, червоно-чорними та партійними прапорами вирушила до заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Петра Гоча. Представники Штабу національного спротиву інформували мешканців будинків, хто живе поруч з ними. На дверях квартир, у під`їздах активісти розклеювали наклейки «Тут живе регіонал», роздавали інформаційні листівки сусідам. Представники  міліції ретельно наглядали за перебігом акції, «здійснювали охорону громадського порядку ».

«Ми неодноразово закликали місцевих регіоналів вийти на Майдан і пояснити свою позицію,- наголосив керівник Штабу національного спротиву, голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Тернополя Володимир Стаюра. – Але вони вперто ігнорували наші вимоги! Тому  ми розпочали  інформаційну кампанію, метою якої є донести до всієї громади Тернополя, хто мешкає у нашому місті. Тернополяни мають знати, що їхніми сусідами є  прислужники злочинного режиму, які виконують  незаконні і неморальні вказівки «зверху». Вони  і надалі вірно служать партії, яка причетна до побиття мирних жителів на столичному Майдані».

Голова фракції партії регіонів у Тернопільській облраді Павло Федик вийшов до активістів під будинком.  Але на питання громади так і не відповів, обізвав людей комуністами, сказав, що не збирається ні перед ким звітувати.

Люди, що проживають по сусідству з місцевими регіоналами, виходили на вулицю і підтримували акцію, засвідчуючи цим свою громадянську позицію та зневагу до чинного антиукраїнського режиму. Більшість тернополян запевняли, що вперше дізнаються, з ким живе в одному будинку чи під`їзді.

Найближчими днями активісти планують  продовжити акцію.

Тернопільських нардепів пересаджають по тюрмах?

10

Тернопіль має талант!