Тягнибок: Президент говорить з нами, як з терористами

Поділитися

У п’ятницю лідери опозиції зустрілися з Еврокомісаром Штефаном Фюле щодо ситуації в Україні та намагалися знайти шляхи розв’язати політичну кризу максимально мирним шляхом. Про це повідомили у прес-службі “ВО Свобода”.

“Учора ми мали перемовини із Президентом України, які фактично завершилися нічим, адже ті пропозиції, які пролунали з уст Президента, абсолютно не могли задовольнити протестувальників, Майдан. Ми не бачимо жодного наміру чи бажання Президента і його оточення врегулювати політичну кризу в Україні”, – сказав О.Тягнибок.

“Виходить, що президент розмовляє з нами, як із терористами, захоплює заручників, а потім намагається торгуватися тим, що наші вимоги мали задовольнитися лише випуском заручників. Тобто вони готові піти на якісь поступки щодо звільнення від кримінальної відповідальности учасників Евромайдану, а решта реальних вимог залишаються без виконання. Тому такий діалог, особливо після сьогоднішніх заяв Президента, набирає складнішого характеру”, – сказав лідер всеукраїнського об’эднання.

За словами О.Тягнибока, “влада повинна піти на поступки, якщо вона хоче врегулювати цю складну політичну ситуацію в Україні”.

Україна потрапила до другого кошика посіву для жеребкування Євро-2016

73-річний дідусь Микола Пасічник побив беркутівців і два місяці проведе під вартою