У тернопільських дорожників хороше почуття гумору: вони цілодобово протидіють негоді

Поділитися

Про таку неймовірну подію повідомила “ПРО ВСЕ” прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області. Насправді нині що Тернополем, що областю вкрай важко проїхати. Про це знає кожен водій, який цими днями сідав за кермо. Таксистів на цю тему краще не дратувати )))

Офіційно ж вони стверджують: 140 одиниць техніки та 700 шляховиків задіяні на дорогах загального користування Тернопільської області.

Сніг та заметіль при сильному вітрі, пориви якого перевищували 10-15 м/с, та інтенсивні опади у вигляді снігу за короткий період часу затруднюють проїзд на складних ділянках доріг. «Цієї ночі найбільшне постраждали північні райони Тернопільської області, це – Шумський, Ланівецький, Зборівський, Козівський, Бережанський Кременецький, Збаразький і навіть Тернопільський райони. Підїзди до 93 сіл цих районів були затрудненими. На даний момент непогода продовжується, техніка працює в посиленому режимі. Проїзд забезпечений у повній мірі», – зазначив заступник начальника Служби автомобільних доріг Тернопільської області Петро Вільчинський.

Велику напругу на дорогах у несприятливу погоду створює великотоннажний автотранспорт. Так щодоби в середньому 40 машин визволяють на спусках і підйомах дорожники області, тому на об’їзній міста Кременець, Монастириська на постійному чергуванні знаходиться важка техніка К-700.

Техніка шляховиків працюватиме й надалі цілодобово, щоб забезпечити проїзд та надати допомогу водіям, які її потребують.

«Слід зазначити, що жодного механізму на розчистці під’їздів безпосередньо до населених пунктів від сторонніх організацій, підприємств та фермерських господарств не працювало, що значно уповільнює розчистку автодоріг. Зимова стихія є лихом для всіх, а не тільки для шляховиків. З нею необхідно боротись усім сільським, міським та селищним радам, організаціям та підприємствам області разом!», – Петро Вільчинський.

На фото дорога М-19 Доманово – Ковель – Чернівці– Тереблече, км311, працює навантажувач

Судді і прокурори Тернопільщини продовжуються “розважатися”

Новий революційний суперхіт Майдану