У Віктора Януковича був крововилив і він лежав під крапельницею?

Поділитися

Віктор Янукович у різкій формі повідомив вчора депутатам Партії Регіонів, що приїхав до нас відразу після крапельниці з лікарні. Такого мата я давно не чув , – джерело Insider в ПР
Про це повідомляє Цензор НЕТ з посиланням на insider .
“У мене був крововилив , я лежав під крапельницею. Але побачивши , що тут відбувається , я приїхав до вас ” , – переказують депутати слова Януковича
Втім погане самопочуття не завадило президенту задушити бунт у фракції. “Такого мата я не чув давно , він погрожував закатати всіх в асфальт і пересаджати до такої-то матері , говорив , що на кожного з нас у нього є справа” , – розповідає один з ” регіоналів”.
Як повідомлялося , Янукович зажадав , щоб ” регіонали” проголосували за ” проект Мірошниченка” . Він повідомив , що обговорював цей проект по телефону з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель і віце -президентом США Річардом Байденом , і вони схвалили текст документа. Після чого він повідомив , що уявляв Миколи Азарова з посади прем’єр міністра , він виконав одну з вимог опозиції , але не може постійно “грати в одні ворота” і тепер її черга йти на поступки.
Янукович прямо заявив нардепам – якщо вони не проголосують за ” проект Мірошниченка” , він увечері виступить з телезверненням до народу , в якому повідомить про розпуск парламенту , а вранці підпише відповідний указ. Після чого призначить позачергові парламентські вибори , а після них , можливо, і позачергові вибори президента.

Депутат зі Збаража покараний громадськими роботами

Суд скасував рішення обласної ради про недовіру губернатору Тернопільщини