Вірмени світу оголосили полювання на вбивць активіста Сергія Нігояна

Поділитися

Вірменська громада оголосила полювання на вбивць загиблого на Майдані активіста Сергія Нігояна . Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав користувач Михайло Карапетян , повідомляє Главком.

« З цього моменту ворогом усіх вірмен світу є вбивця ( вбивці ) Сергія Нігояна на вул. Грушевського , Київ . Ситуація вимагає негайного втручання всіх організацій вірмен по всьому світу » , – написав він.

За його словами , на плечі українських вірмен лягає завдання складніше – знайти вбивць і всіх причетних до цього злочину. «Можете назвати її« Немезіс – 2 » – як вам буде завгодно. Ми знаходили всіх причетних до Геноциду по всіх куточках світу . Нам не складно буде відшукати цих хлопців в Україні . Всі вірмени України та світу ! А також # ArmenianNationalCommitteeofAmerica , ‪ # ArmenianSecretArmyfortheLiberationofArmenia , ‪ # EmbassyoftheRepublicofArmenia . Відтепер всі , хто якимось чином пов’язані з убивством Сергія – в ​​небезпеці! Пам’ятайте про це » , – йдеться в повідомленні.

«Наше основне завдання – це вбивці вірменина . І нас абсолютно не хвилює – виявиться це «Правий сектор» , МВС , Аль – Каїда або Союз любителів керлінгу островів Вануату , нас це абсолютно не хвилює » , – підкреслив він.

Нагадаємо , 19 січня на вулиці Грушевського в столиці почалися масові зіткнення між протестуючими і міліцією. Причиною їх стала відмова міліції пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради. Зіткнення тривають і зараз.

Вранці 22 січня група бійців « Беркута» пішла в атаку і почала розбирати першу лінію барикад мітингувальників. У ході зіткнень близько 6 години ранку застрелений один з протестувальників. Також з’явилася інформація про ще одного вбитого людині. Пізніше медики підтвердили загибель двох осіб. У медичній службі Штабу національного опору повідомляють про п’ять загиблих. Одним з них був активіст Сергій Нігоян , вірменин за національністю.

Керівник Штабу національного спротиву Тернополя захищає губернатора?

Українці Австралії підтримують повсталу Україну