Володимира Стаюру обрано головою виконкому обласної ради

Поділитися

30 січня 2014 року в місті Тернополі відбулося чергове засідання виконкому Тернопільської обласної ради. Серед ключових питань було  обрання керівництва виконкому Тернопільської обласної ради, формування його структури, визначення напрямів діяльності, обрано голову та  визначено кількісний та персональний склад заступників голови комітету .

Враховуючи позицію Тернопільського майдану, з огляду на рішення Штабу національного спротиву, головою виконкому обрано керівника Штабу національного спротиву Стаюру Володимира Івановича. Також було внесено пропозицію депутатському складу обласної ради довключити в склад виконкому представників Автомайдану та Загону самооборони.

«Зважаючи на складну ситуацію в країні, ряд проблем, які є життєво важливими для Тернопільського краю, виконком готовий забезпечити порядок в області та захист інтересів її мешканців. Основою його діяльності буде виконання доручень громади та майдану, відстоювання національних інтересів та забезпечення нормального функціонування всіх галузей області», – зазначив новообраний голова виконкому Володимир Стаюра. 

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Суд скасував рішення обласної ради про недовіру губернатору Тернопільщини

Заява представника ЄС із закордонних справ Кетрін Ештон під час візиту до України