Як у Чорткові люди змусили начальство залишити Партію Регіонів

Поділитися

Сайт Тернопільської облдержадміністрації повідомив 27 січня о 17 годині 20 хвилин, що голова Чортківської райдержадміністрації Степан Кобіс при чисельній кількості мітингувальників та під їхнім тиском написав заяву про вихід з Партії регіонів та сказав про можливий розпуск партійного осередку у Чортківському районі.Наступного дня сайт тернопільської міліції “розродився” такою заміткою:
До Чортківського райвідділу внутрішніх справ звернувся голова місцевої районної державної адміністрації із заявою про те, що 27 січня до його робочого кабінету зайшло близько півсотні осіб і змусили написати заяву про вихід з Партії Регіонів. Під тиском громади керівник написав документ про вихід з партії.

Після того, як невідомі особи звільнили робочий кабінет, голова райдержадміністрації звернувся до правоохоронців. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією частини другої статті 161 Кримінального кодексу. За даним фактом проводиться досудове розслідування. Працівники міліції з’ясовують обставини та деталі інциденту, повідомив сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

0

Директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА підтримав Майдан?!

У Тернополі обікрали “Снігову королеву”