Як начальник тернопільської міліції зиму “помилував”

Поділитися

Нарешті Тернопіль хоч трішки замело снігом, а то ж я вже почав переживати, що зими немає в області якраз через моє минулорічне першоквітневе депутатське звернення начальнику УМВС в Тернопільській області Саку В.М, в якому я вимагав у найкоротший термін прогнати зиму з теренів області, аби її жителі могли вдосталь насолодитися весною.

bobkoЛибонь, правоохоронці, стараючись віддано виконувати свої обов’язки, вирішили не відпускати громадянку зиму «з-під арешту», допоки я знову не напишу чергове звернення. А тому Новий рік та Різдво Христове вона, в очікуванні, просиділа в буцегарні. І я вже було подумував в перерві між поїздками на київський Майдан сідати за писанину, щоб просити Віктора Миколайовича про негайне помилування і взяття на поруки тієї холодної білявки. Та, на щастя, працівники УМВС, вочевидь, і самі захотіли снігу, тому і відпустили зиму якраз у ніч перед старим Новим роком, аби вона нарешті заступила на пост і відпустила на заслужений відпочинок свою колегу осінь. Моя совість тепер спокійна.

І я радо хочу привітати усіх тернополян з поверненням повноцінної зими та з старим Новим роком. Якщо Новий рік для Вас видався не дуже вдалий, то зараз, коли за вікном поблискує сніжок, є можливість надолужити втрачене, і зустріти свято як годиться. Добра Вам, достатку та лише вдалих, радісних днів у Новому 2014 році.

Володимир Бобко, депутат Тернопільської обласної ради

Фото Ірини Вихрущ

Як тернополянин Микола Сивирин подарунок Добкіну зробив

“Круки” Тернопільщини наекономили 50 “лимонів”