Янукович почав публічно скандалити з Азаровим

Поділитися

Почалося! – пишуть сьогодні в соцмережах українці. Глава держави почав публічно сваритися з своїм прем’єр-міністром.

Президент Віктор Янукович відреагував надзвичайно критично на слова керівника уряду Азарова про загиблих демонстрантів неприйнятні. Більше того, Президент засумнівався в моральній зрілості прем’єра

Президент Віктор Янукович засудив заяву прем’єра Миколи Азарова про те , що демонстранти , загиблі на вулиці Грушевського , самі винні.

“Днями мені довелося почути , м’яко кажучи , непродумані заяви від різних сторін. Зокрема , з приводу загибелі людей в протистоянні , спровокованому опозицією. Слова про те , що” вони самі винні в тому , що загинули ” , є неприйнятними за будь яких умов не тільки для керівника високого рівня , але і для простого громадянина . такі висловлювання свідчать про недостатній рівень моральної зрілості , коли замість співчуття до рідних і близьких загиблих людей , ми чуємо ось такі гіркі слова ” , – йдеться в коментарі глави держави , переданому агентству” Інтерфакс- Україна ” в четвер .

“Сьогодні немає ” своїх “і ” чужих ” в цьому протистоянні. Всі люди – це наш український народ. І не важливо , як ті чи інші ставляться до влади чи до опозиції. Вони все для нас однаково важливі і однаково близькі . Принаймні , я так розумію критерії відносини влади до своїх громадян ” , – підкреслив президент.

Янукович також застерігає від необдуманих заяв лідерів опозиції.

” Коли політик , який збирається бути кандидатом у президенти , заявляє на всю країну , що він піде , щоб йому пустили кулю в лоб , то я думаю , що він безвідповідальний . Тут не про своє себе треба думати , а про голови тих людей , які можуть піти слідом . Що з ними може трапитися , з їх сім’ями ? Я ще раз застерігаю – збавте температуру емоцій. Спокійно , врівноважено і мудро – лише так треба діяти в такий складний час ” , – зазначив президент.

Нагадаємо , в середу Азаров заявив , що демонстранти , застрелені на Грушевського , винні самі .

Українці Австралії підтримують повсталу Україну

Найавторитетніший соціолог України про дії опозиції та Кличка