Житель найкращого села на Тернопільщині загинув, намагаючись зупинити п’яного товариша

Поділитися

Під колесами мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» загинув житель села Увисла Гусятинського району Тернопільської області. 32-річний чоловік поплатився життям, намагаючись зупинити товариша, котрий сів за кермо транспортного засобу у нетверезому стані.

 Святкування Новорічччя для компанії молодих людей з села Увисла затягнулося. Другого січня вони вирішили  продовжити застілля у сусідньому Хоросткові, у барі.  Подалися туди транспортом, щоправда, за кермо мікроавтобуса власник посадив свого товариша, адже той був єдиний, хто не вживав спиртного. Доїхали спокійно. Веселилися, випивали. І треба ж було статися нещастю…

 

В якийсь момент власник «Мерседеса» вирішив, що він сам зможе вести автомобіль. Друзі стали зупиняти молодика, та той вперто попрямував до автівки. Завівши двигун та натиснувши на педаль газу, 29-річний водій не помітив, як під колесами опинився один з його товаришів. Свідки розповідають, що чоловік таким чином хотів врятувати друга від необдуманого вчинку, натомість сам став жертвою.

 

Від отриманих травм 32-річний житель Увисли помер на місці пригоди.  За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Дії водія, з вини якого сталася аварія, кваліфіковано частиною другою статті 286 Кримінального кодексу. Проводиться досудове розслідування.

 

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області

Святі з волинської землі у Тернополі

«Паті на хаті» вирішив влаштувати 19-річний житель Збаража