Гриценко пропонує відправляти на переговори з владою “Правий сектор”, “афганців” і Автомайдан

Поділитися

Народний депутат Анатолій Гриценко вважає, що переговори з владою мають проводити не опозиційні депутати, а представники Майдану. Про це він заявив в ефірі Громадського ТБ.
На думку Гриценка, на переговори слід відправляти людей, які представляють реальний Майдан – Правий сектор, представників Самооборони, афганців, Автомайдану, військових тощо.

Крім того, Гриценко переконаний, що питання Конституції 2004 року – не нагальна проблема людей, що зібралися на Майдані.

На думку політика, рішення Ради Майдану стосовно Конституції, яке було ухвалене у вівторок – це “свята наївність”. Гриценко сказав, що не хотів би, щоб вся енергія людей, які зібрались зараз на Майдані, пішла лише на зміни Конституції. Пояснив він свою позицію тим, що в разі повернення до Конституції-2004, коли президент сам не вирішує нічого, а має радитися з парламентом, проблем влади це не вирішить, тому що зараз в Верховній Раді сидять олігархи, які “звикли до підкилимних переговорів” і захищатимуть власні інтереси, а не інтереси людей.

“Давайте шукати інші баланси. Люди на Майдані не читають з ранку до ночі Конституцію. Вони хочуть, щоб ця влада пішла”, – наголосив він.

Гриценко також засудив намір Арсенія Яценюка увійти до уряду.

“Влада домовляється з опозицією, хтось уже повівся, слина тече, але я не хочу, щоб Азарова просто поміняли на когось іншого”, – зауважив Гриценко.

На думку депутата, перевіркою справжності нового уряду має бути негайне підписання угоди з ЄС.

Нагадаємо, що 9 лютого “Правий сектор” закликав опозицію, Автомайдан та усіх мітингарів приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу, оскільки влада відмовляється йти на компроміс.

Українська правда

Голос тернопільського Майдану кличуть в міліцію

Не стало професора Дмитра Бучка