Майже сотня тернополян за день можуть подати документи для оформлення закордонного паспорта

Поділитися

Тернопільська філія державного підприємства «Документ» розширюється. Відтепер послуги клієнтам надають шестеро працівників. Троє інспекторів підприємства та троє працівників Державної міграційної служби.
В оновленому центрі оформлення та видачі закордонних паспортів, який працює у місті Тернополі на вулиці Руській 17, приймають документи з понеділка по п’ятницю. Послуги для оформлення закордонних посвідок надаються з 9 до 16 години. Для зручності клієнтів у «Паспортному сервісі» працюють два вузли ДІС, де можна оформити анкети для виготовлення паспорта. Тут же, після підпису усіх документів, клієнти мають можливість, не виходячи з приміщення, оплатити послуги через термінал самообслуговування.
А для клієнтів, які чекають своєї черги, – розповідає директор держаного підприємства «Документ» Ольга Біловус у «Паспортному сервісі» функціонує зал відпочинку. Тут люди можуть подивитись телевізор та випити кави чи чаю.
Пані Марія, яка кілька хвилин тому прийшла, уже сидить за столом інспектора державного підприємства. Жінка оформляє документи на терміновий закордонний паспорт. Звернулась у «Паспортний сервіс» за порадою дочки, яка теж тут нещодавно виготовила закордонну посвідку. Оперативністю і якістю обслуговування жінка вражена. Від моменту подачі документів до оплати коштів у терміналі,- каже пані Марія, – затратила 20 хвилин.
Пан Степан, зручно розмістившись на дивані перед телевізором, чекає своєї черги. У Тернопільський «Паспортний сервіс» звернувся за порадою дружини. Їй тут, – каже, – все сподобалось. Чоловік відзначає,що чекати у таких умовах комфортно. Є де присісти, а головне, що тепло.
За день працівники «Паспортного сервісу» встигають прийняти документи на виготовлення закордонного паспорта у дев’яноста осіб. Попри те звертаються у «Паспортний сервіс» більше клієнтів. Оскільки тут тепер можна зробити фотографії для всіх видів документів та ламінування. А від грудня – ще й завірити документи для використання їх за кордоном.

Чому 4 курви представляють на бандитському сходняку всю Тернопільську область?

Як міліціонери роблять зауваження. Ногами (відео)