Таємниці церемонії відкриття Олімпіади в Сочі

Поділитися

У перший день Олімпіади не може бути важливіших подій , у порівнянні з церемонією відкриття. Саме це дійство задає тон всьому тому , що буде відбуватися далі . У століття твіттера і інстаграмма важко  зберегти всі секрети в таємниці. «Московські новини» , випереджаючи церемонію , представили п’ять фактів , які нам відомі за добу до грандіозного шоу.
Факт перший . За постановку церемонії відкриття відповідав Костянтин Ернст . Тому не дивно , що головним режисером він призначив Андрія Болтенко , що виконує ті ж обов’язки на Першому . Головні роботи Болтенко – «Євробачення – 2009 », за яке отримав ТЕФІ , «Фабрика зірок» , «Вечірній Ургант ». А своїм повністю ексклюзивним проектом Болтенко вважає « Король рингу» .

Звичайно , не всі « фішки» церемонії відкриття належать головному режисерові , але він зібрав їх все воєдино. На певні епізоди церемонії запрошувалися окремі люди. Наприклад , хореографом блоку «Імперська Росія » став українець Олександр Лещенко , до створення декорацій був притягнутий найвідоміший художник Георгій Ципін . Своєю справою займалися професіонали , і їх було чимало.
Факт другий . Прапороносцем збірної Росії буде бобслеїст Олександр Зубков , один з найкращих пілотів світу . Вибори прапороносця російської команди до якогось моменту перетворилися на проблему. Відмовлявся то один спортсмен , то інший. Так , ходить легенда , що національний прапор приносить невдачу . Але вона з тієї ж серії , що збірна Росії з футболу програє тільки через те , що її матчі коментує Віктор Гусєв. Ті ж Євген Плющенко та Іван Скобрев відмовилися від ролі прапороносця із зовсім об’єктивних причин.
Проблеми з прапором була і у інших збірних. В Австрії вже оголосили , що прапор понесе гірськолижник Бенджамін Райх , а він абсолютно несподівано для всіх відмовився летіти в Сочі так рано і навіть вважав за краще не виступати у своїй улюбленій суперкомбінації . До речі , організатори церемонії обіцяють , що традиційний парад команд буде цього разу абсолютно революційним. У цьому їм допоможе група «Тату» , під пісню якої «Нас не догонят » по стадіону пройде збірна Росії.
Факт третій. У церемонії обов’язково візьме участь Петро I. Було б дивно обійтися без нього – шоу відкриття Олімпіади покликане показати історію країни – господині. І зовсім не дивно , що імператор очолюватиме цілий флот. Будуть і потішні полки , які за наказом свого воєначальника палять з гармат. Не обійдеться і без Наташі Ростової , танцюючою вальс під музику з фільму «Мій ласкавий і ніжний звір» .
На Олімпіаді виступлять спортсмени з 88 держав світу. Навіть лижники -аматори з острова Домініка . На параді відкриття будуть присутні не всі , адже деяким чекає участь в тільки в одному виді програми в середині Ігор і приїжджати раніше не має сенсу. А шкода , можна було б помилуватися на незвичайні костюми спортсменів. Але у церемонії відкриття точно візьме участь 55 -річний мексиканець Хубертус фон Гогенлое , який представити свою країну поодинці. За народженням німецький принц , за місцем проживання австрієць , за місцем бізнесу мексиканець приготував до церемонії незвичайний костюм вуличного музиканта мар’ячі . У комбінезоні мар’ячі гірськолижник вийде і на старт слалому .
***

Сегодня начнётся великое событие для мира,а для Россиян начнётся головная боль,ибо цены на продукты после олимпиады просто взлетят.

***

Церемония открытия Олимпиады продлится два с половиной часа

***

Самые дорогостоящие Олимпийские игры в истории официально стартуют в пятницу: за 16 дней состязаний спортсмены решат судьбу 98 медалей.

***

Бюджет церемоний открытия и закрытия равен 1,6 млрд рублей

***

Не пропустіть

8 лютого, 16:30
Биатлон
Мужчины. 10 км. Спринт

Биатлон по рейтингам и многострадальности иногда обгоняет даже футбол.

***

9 февраля, 17:00
Фигурное катание
Команды. Произвольная программа
***
14 февраля, 17:00
Фигурное катание
Мужчины. Произвольная программа
***
21 февраля, 16:30
Биатлон
Женщины 4 х 6 км. Эстафета
***
23 февраля, 14:00
Хоккей
Мужчины. Финал
23 февраля, 18:00
Церемония закрытия

Хто насрав на прапор Партії регіонів на Харківщині?

Браконьєри впіймали чупакабру!