Тернополянин Олександр Башта вартий цілої армії. Свободівців

Поділитися

У неділю, в Тернополі,  голова скомпрометованої по саме нікуди партії “Свобода” Володимир Стаюра вирішував кому надати слово на вічі, а кому ні. Тернополяни, які завітали на віче, спокійно сприйняли, що серед виступаючих було аж 5 партійних функціонерів “Свободи” і лише по одному від партій-союзниць по опозиції. Про громадських активістів можна взагалі промовчати. На відеозаписі виступів можна побачити і зміст виступів, і хронометраж. Здивувало журналіста “ПРО ВСЕ”, як затикали рот Олександру Башті: мало того, що чоловік у візку просидів на морозі фактично до самого кінця мітингу (демократичні і загальнолюдські цінності політики відстоюють на Майдані!), так ще йому виділили мікроліміт часу. Якщо проаналізувати виступи свободівців і Башти, то чоловік висловлювався не гірше наших політиків. Чому ж його “затесали” у хвіст виступаючих? Бояться, що не витримають конкуренції з освіченим і вольовим Олександром? Журналісту “ПРО ВСЕ” пригадалось 9 травня 2011 року, коли свободівці пропустили комуністів до пагорбу слави в Тернополі, хоч перед тим обіцяли протилежне, стояли похнюплені, а Сашко на возику своїм виступом довів до ціпеніння “асвабадітєлєй”.

Кілька днів тому Олександр Башта сам дав такої прочуханки міліціонерам біля Тернопільської облдержадміністрації, що це не йде в жодне порівняння зі словоблуддям свободівців, які “чешуть” одне, а потім з владою тихенько крадуть землю в Петриках із зятем керівника секретаріату  виконкому, забудовують парки і т.п.

Як відомо, до складу виконкому Тернопільської обласної ради  увійшли: Леонід Бицюра, Ігор Вардинець, Тарас Пастух, Володимир Камінський, Олександр Стадник, Володимир Стаюра, Михайло Тимошик, Степан Турецький, Марія Чашка, Віталій Шафранський, Віктор Мартинюк, Теодозій Кухарський, Наталія Михно, Ігор Яворський, Василь Турецький, Любомир Шимків, Євген Дутка, Володимир Болєщук, Сергій Надал, Роман Навроцький, Степан Барна, голова обласної ради,  перший заступник голови облради та заступник голови, представник Народної Ради України. Що там роблять деякі одіозні особи, які на останніх парламентських виборах працювали проти опозиції – залишається лише здогадуватись. Як і про те, чому до складу не ввели Олександра Башту.

Як міліціонери роблять зауваження. Ногами (відео)

Прокурори Тернопільщини оголосили, що Майдан в Бережанах капітулював!?