Тернополянина Миколу Сивирина аж на три дні кличуть свідчити як міліціонери не пропускали людей на прийом громадян

Поділитися

Три години тому тернополянин Микола Сивирин повідомив у соцмережі: “Щойно до мене додому приходив міліціонер і вручив повістки, 3(три) штуки! Поцікавився в нього, по якій справі викликають, каже: “Чесно не знаю…” Телефоную за вказаним на повістці про виклик номером, питаю старшого слідчого СУ О.В.Дубчака. Сказали, що його немає на місці, але люб’язно погодилися дати пояснення з приводу виклику.
Отож, мене викликають для участі у проведенні слідчих дій у кримінальному провадженні № 12014210000000009 в якості свідка. Це пов’язано із подіями 24 січня 2014 року, коли мешканці Тернопільщини намагалися увійти в приміщення Тернопільської обласної ради, а працівники міліції їм в цьому перешкоджали. Хоча провадження, власне, не проти правоохоронців, а проти людей!!!
Подивлюся на тон і характер слідчого зі мною. Бо щось здається мені, що вони будуть діяти не в правовому полі. Ну і ще одне дивує, чому викликають на три дні? Невже я такий цінний “свідок”, що три дні викликати? Побачу”,- пише п. Микола.

Як відомо, того дня міліціонери не пускали тернополян на прийом громадян до депутатів Тернопільської облради.

Можливо, у правоохоронців проснулась совість і вони покарають колег, які порушували закон.

Чому Майдан мистецтв у Тернополі не став Площею Героїв Євромайдану?

Голос тернопільського Майдану кличуть в міліцію