Тиждень втрачено. Цілий тиждень!

Поділитися

 За цей час дві опозиційні фракції – Батьківщина та УДАР – не спромоглися узгодити, надрукувати і внести ЄДИНИЙ пакет документів щодо зміни Конституції.

Наявність двох проектів від опозиції, які до того ж суттєво різняться, означає три речі:

1) з ключових питань конституційного устрою в опозиції немає єдності, кожен з лідерів тягне ковдру на себе, в тч через власні плани та амбіції щодо президентства або прем’єрства (хто ознайомився з розбіжностями двох проектів, не міг цього не помітити);

2) конституційні зміни заблоковані, як мінімум, суттєво загальмовані, причому формально – самою опозицією, імовірність їхнього розгляду Радою на цьому тижні – майже нульова;

3) Янукович з Клюєвим отримали додатковий тиждень, аби оговтатися, перегрупувати сили, зцементувати фракцію ПР, найголовніше – збити темп Майдану й надалі розводити лідерів опозиції, граючи на їхніх амбіціях (протиріччях спонсорів).

Що робити Майдану? Про це сказав 8 лютого, напередодні Віче: Майдан має подати свій голос і змусити лідерів опозиції діяти адекватно, а ні – тоді Майдан має дати повноваження тим, хто від його імені діятиме адекватно.

Анатолій Гриценко, Голова у політичної партія “Громадянська позиція”

Організована група по торгівлі наркотиками постане перед судом

Заліщицькі мільйонери купили дві програми “Караоке на майдані”