Віктор Янукович із Сочі прилетить в Тернопіль?

Поділитися

Сьогодні прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області повідомила сенсаційну новину: за станом доріг Тернопільщини стежать відеокамери. Для чого за тими ямами дивитися – офіційного зрозумілого пояснення не має.  5 камер відеоспостереження в он-лайн режимі облаштувала Служба автомобільних доріг області на автошляхах Тернопілля. Таке нововведення дозволить зекономити час на патрулюванні доріг та оперативніше слідкувати за ситуацією на дорогах. Камери розміщені  на автодорогах М-12Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка, та М-19 Доманове– Ковель – Чернівці – Тереблече.

Можливо, говорять неофіційно чиновники, на Тернопільщину завітає Віктор Янукович. Вже вся країна бачила неприступний замок, який збудував собі поки губернатор Валентин Хоптян. Можливо, ще поки президент побуде  у приймах в Хоптяна. Правда, інші джерела кажуть, що Янукович можливо таким чином буде тихенько добиратися до своєї резиденції в Карпатах.

  Наразі, у планах Служби збільшити кількість відеокамер до двадцяти та охопити ними всі небезпечні ділянки з підйомами та спусками, на яких ймовірне виникнення заторів великотоннажного автотранспорту у зимовий період. повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

0

У Кременці також проти Януковича

За Донецько-Криворізьку республіку притягнуть до відповідальності?