Янукович погодився на дебати з Кличком

Поділитися

Президент України Віктор Янукович чекає офіційної відповіді лідера партії “Удар” Віталія Кличка стосовно проведення їх спільних публічних дебатів в ефірі одного із загальнонаціональних телеканалів. Про це повідомили УНН у прес-службі Президента України.

“Віктор Федорович запропонував Кличку вийти на публічні дебати. У відповідь Кличко на Майдані сказав, що готовий прийняти пропозицію. Але Президент підкреслив, що він погоджується на проведення дебатів в ефірі якогось загальнонаціонального телеканалу, а не на Євромайдані, щоб діалог політиків чули і бачили всі українці, а не тільки аудиторія Євромайдану”, — прокоментували у прес-службі Президента України.

У відомстві також зазначили, що зараз чекають на відповідь Кличка. Якщо останній погодиться на дебати, тоді почнуть визначати телеканал, в ефірі якого вони можуть відбутися.

“Коли буде згода на проведення цих дебатів з боку Кличка, то почнуть визначати телеканал, в ефірі якого буде проведено діалог. Однозначно буде вибиратися найбільш рейтинговий телеканал із широкою аудиторією”, — зазначили у прес-службі Адміністрації Президента.

Як повідомляв УНН, Президент Віктор Янукович готовий провести дебати з лідером “Удару” Віталієм Кличком на одному із загальнонаціональних телеканалів. Про це УНН підтвердили в прес-службі президента.”Практика проведення подібних дебатів існує у всіх цивілізованих країнах. Щоб зробити ці дебати максимально доступними для широкої громадськості, а не тільки для аудиторії, яка знаходиться на Майдані Незалежності. Теледебати пропонується провести їх на одному із загальнонаціональних телеканалів”, – повідомили у прес-службі Президента.

Нагадаємо, лідер “УДАРу” Віталій Кличко запросив Президента України Віктора Януковича наступного тижня на публічні дебати на Майдан Незалежност. Про це він сказав, виступаючи на Народному віче у Києві. В.Кличко нагадав, що В.Янукович викликав його на публічні дебати.

“Не думаючи ні однієї секунди, я сказав „Так“. Але я хочу запросити на наступному тижні сюди та нехай він також почує ці дебати з людьми, що вони думають”, — наголосив лідер “УДАРу”.

15 лютого Віктор Янукович вже не буде президентом України?!

Автобус із пасажирами загорівся на Тернопільщині