Зник автор плакату про бабу і кота

Поділитися

512x768У ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКУ ЗНИК АВТОР ПЛАКАТУ ПРО БАБУ І КОТА МАКСИМ ГОЛОСНИЙ!
У Дніпропетровську сьогодні події розвивалися за стандартним сценарієм: на Майдан напали тітушки, а міліція була бездіяльною.
За словами місцевої активістки Світлани, доки тривала панахида за загиблими Героями Майдану, з”явилися нетверезі тітушки з червоними та георгіївськими стрічками та дубинами, а міліція в цей час (їх було “аж” 10 штук) була бездіяльною. За словами очевидців, врятувало те, що люди не порозбігалися, а тримали оборону та намагалалися переконувати тітушок у тому, що вони неправі.
За цим усім здалеку спостерігав мер міста Сафронов, який має серйозний кримінальний бекграунд та тероризує місто.
Відразу після мітингу місцевий активіст, який свого часу прославився завдяки плакату про Бабу і Кота, мав розповісти про те, звідки в Дніпродзержинську беруться тітушки, хто їх оплачує та контролює та як із цим усім пов”язане керівництво міста. Але він так і не зміг цього зробити, бо по Максимові відкрили вогонь (про це він написав на своїй сторінці), а тепер він зник і взв”язку з ним немає.
Активістка Світлана, яка нам розповіла про все це, побоюється, що цієї ночі її місту може бути непереливки – бо тітушки – а їх було від 300 до 500 осіб – порозбрідалися по місту.
Водночас, завтра відбудеться сесія в міськраді. Майдан має намір вийти на акцію під будівлю міськради та висловити недовіру меру та його посіпакам. Народ боїться, що може бути бійня, повідомив у неділю о 20 годині
Євромайдан SOS

Раніше, о 13 годині Максим написав у Фейсбуці на своїй сторінці, що “В МЕНЯ СТРЕЛЯЛИ ВОСЗЛЕ ДОМА!! ПИСТОЛЕТ С ГЛУШИТЕЛЕМ. НЕ РАНЕН. ПОДРОБНОСТИ ПОЗЖЕ”.

Чому підлеглі Авакова вже другий день бездіяльні?

Поки Аваков “чухався”, у Литві вже склали список із 145 підозрюваних