5 хвилин ганьби на тернопільському Майдані

Поділитися

До народного депутата України від партії “Батьківщина” Василя Деревляного тернополяни нині ставляться доволі критично. Люди жодного разу не обирали його нардепом! Лише один раз, у далекому 1998 році він був, як особа, обраний депутатом. Правда, Тернопільської обласної ради. А от до Верховної Ради проходив тільки за виборчим списком Блоку Юлії Тимошенко. Якщо у попередні роки Деревляний активно брав участь в акціях опозиції, то за 2013 рік він з’являвся у Тернополі лише один раз на публічних акціях. На Майдані ж його побачили, коли народ фактично переміг режим Януковича.

Тому тернополяни вкрай обурені, що Василь Деревляний розповідав на недільному вічі, як згуртовував українців на Майдан. Ще більше вразив вереск політика, який і раніше не мав багатого словникового запасу, а нині розтратив елементарні навички оратора.  Щоб не переповідати виступ Деревляного, радимо переглянути і зробити свої висновки.

До речі, у ці вихідні відбудеться  обласна партійна конференція “Батьківщини”. Зі столиці, згідно убогого партійного статуту партії “Батьківщина”, запропонують свою кандидатуру. Делегати конференції, з якими спілкувався журналіст “ПРО ВСЕ”, не мають сумніву, що ним буде Василь Деревляний. Змінити політичне опудало на інше, висунути свою чи іншу кандидатуру, раби-учасники конференції не можуть. Складається враження, що Майдану в Україні не було. Хто “підсунув” папірчик Тимошенко з Турчиновим для “візування”, той і стане “у руля”.

Що тут скажеш – ганьба!

Сиротюку, Надалу і Хомінцю запропонували віддати 50% зарплати майданівцям

Як чиновник Надала боявся тернопільського Майдану (відео)