Автомайдан “заразився” ганьбою Мірошниченка і компанії

Поділитися

Ганебна поведінка свободівських нардепів Мірошниченка і компанії не засудили хіба члени партії Тягнибока, “які розуміють емоційність нардепа”. Розпочата зачистка-цензурування відео з побиття керівника Першого Національного. Звісно, ніхто з українців не схвалює ганебну практику телевізійника в трансляції антиукраїнських матеріалів, проте, на них є інша законна управа, яка під силу нардепам.

19 березня ганебну практику рекету продемонстрували на Волині.
Розмовою на підвищених тонах закінчилась зустріч представників Автомайдану з регіональним менеджером компанії «Лукойл». Прохання про матеріальну допомогу активістам, які приїхали блокувати роботу заправки, Віктор Прокопчук назвав рекетом.

Зазначимо, що мета візиту Автомайдану і Правого сектора полягала, з їх слів, зовсім не в цьому – активісти вимагали зупинити діяльність російської бізнес-структури, оскільки таким чином фінансується діяльність військових загарбників на території України, повідомляє volynnews.com

Та коли представник Автомайдану Олександр Буряк закликав представника «Лукойла» висловити свою громадянську позицію, надавши допомогу активістам, у яких зараз дефіцит пального, Віктор Прокопчук не на жарт розлютився.

Партія “Свобода” розпочала “зачистку” компрометуючого відео

Кто хотит на Калыму, выходи по одному