Чиновники зі Зборова “нахімічили” на 735 тисяч!

Поділитися

Фахівцями територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області – Тернопільською об’єднаною держфінінспекцією проведено ревізію фінансово-господарської діяльності відділу культури і туризму Зборівської районної державної адміністрації, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму більше 735 тис. гривень.

Ревізією виявлено, що працівникам даного закладу зайво нараховано та виплачено заробітної плати з нарахуваннями на загальну суму понад 661 тис. гривень, внаслідок зайвого нарахування та виплати індексації грошових доходів, оплати за невідпрацьований час тощо.

Інспектори також встановили, що відділом не перераховано до районного бюджету 30 відсотків нарахованої та отриманої орендної плати, всього на суму майже 19 тис. гривень.

Також не оминули уваги інспекторів такі порушення як: оплата за неспожиті послуги по газопостачанню та електроенергії, сплата внесків до цільових фондів за завищеними ставками тощо. Загалом таких порушень виявлено на суму майже 50 тис. гривень.

За недотримання законодавства з фінансових питань 7 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, до установи застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи. На об’єкт контролю направлено обов’язкові вимоги про усунення виявлених порушень.

 

 

 

 

Прес-служба Держфінінспекції в Тернопільській області

Живущая в Крыму София Ротару отказалась получать российское гражданство

Ще перед похороном виявилось, що в Сашка Білого немає костюму та відповідного взуття