Дві людини померли і 7 постраждало у ДТП на Тернопільщині

Поділитися

Дві людини стали жертвами і ще 7 постраждали внаслідок ДТП на Тернопільщині. Водій легковика врізався у відбійник, повідомляє прес-служба ДСНС.

“Близько 2 год. 29 березня у с. Ігровиця Тернопільського району, на автодорозі Тернопіль – Залізці, водій легкового автомобіля «ВАЗ – 21011» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з металевим відбійником”, – йдеться у повідомленні.

Як додали у прес-службі, внаслідок дорожньо-транспортної події загинуло 2 особи та 7 осіб постраждало, яких з травмами різних ступенів важкості госпіталізовано до лікарень м. Тернопіль.

****

29 березня о 00:54 на пункт зв’язку 3-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну подію, яка виникла на автодорозі Тернопіль – Броди, на мості, неподалік села Ігровиця Тернопільського району.

 Автомобіль ВАЗ 2101, рухаючись в напрямку села Ігровиця на 59 кілометрі автодороги Броди – Тернопіль не вибравши безпечної швидкості руху, не врахувавши дорожніх умов виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із металевим відбійником.

 До місця події прибули рятувальники. За допомогою спеціального обладнання вони деблокували з понівеченого автомобіля потерпілих та провели заходи спрямовані на

попередження займання палива, пролитого з пошкодженого транспортного засобу.

 В наслідок ДТП  на місці події від отриманих травм загинули водій автомобіля, 1982 року народження та пасажирка вказаного автомобіля, 1995 року народження. Окрім цього бригадами швидкої медичної допомоги у лікувальні заклади Тернополя доставлено 7-х пасажирів автомобіля з травмами різного ступеня важкості.

Крым сдала Тимошенко

Сьогодні українці переведуть стрілки годинників на одну годину вперед