Фатальні помилки влади чи таємна змова з Путіним?

Поділитися

Порушуючи хронологію дивних дій влади на події в Україні, почну з останніх:
1. Очевидно, що за смерть юнака Дмитра Чернявського в Донецьку від рук путінських “туристів”-бандитів, а також за організовані вбивства в спину від фсбешників 2 останніх в Харкові, вина лежить на організаторах злочинно-підривних акцій по всьому південному сході країни – Медведчуку та його представникові у ВР – Шуфричу! Ні медведчука, ні шуфрича не арештовують, натомість беруть на півдоби під арешт оборонців будинку “Просвіти”? Більше того, Шуфрич з трибуни ВР оголошує наперед заготовлений текст для московських тетеканалів про “чергових радикалів з ПС”, які нібито спровокували події, Тигипко відверто закликає звільнити іноземних агентів-бойовиків губарєва з гоп-компанією, а “верховний” веде закулісно торги з медведчуком по завданню путіна.
2. Звільнені під домашній арешт добкін і кернес успішно керують нічними провокаціями в Харкові з допомогою своїх оплотників! Ахметов, Єфремов, шуфрич, Тигипко кришують цих небезпечних злочинців від слідства! Тому, що вони добре знають, коли розпочнуться бойові дії, то кернеси-добкіни організують вбивства наших оборонців з тилу на східному фронті.
3. Всі завезені від сусідньої держави провокатори, агенти, вбивці, терористи розселені в готелях наших олігархів.
4. Клюєв – головний проектант всіх кривавих спецоперацій на Майдані нині продовжує бути у грі і успішно “лікується” під Києвом. Команда на його затримання зверху свідомо не віддається, лише звично-банальне оголошення у розшук.
5. Політики, журналісти, активісти, які відвідали за останні 2 тижні Крим (в т.ч. і я), переконались в тому, що приблизно 18% мешканців півострова за референдум, інші – проти його проведення. Чомусь службам і центрам соцопитування не дозволено оприлюднювати такі дані? Але ж це один з елементів його бойкоту? Натомість, ківаловські телеканали в Одесі та інших містах повністю йдуть у фарватері кисельовської пропаганди. Шустер теж своїми “гостями” та провокаційними вкрапленнями ллє воду на їхній же млин!
6. Адміністрація Банкової розпочала закулісну гру проти лідерів ПС! Це на руку Кремлю. С.Пашинський від пояснень відмовився.
7. Виявляється, що спеціальні сили наших ВМС були готові завадити вторгненню окупантів 27 лютого, однак, була команда пропустити.
8. Замість того, щоб в останні два тижні всі озброєння направити для своєї армії, Укрспецекспорт продовжує виконувати контракт з поставок озброєнь окупанту???
9. Замість того, щоб озброювати народне ополчення за кілька днів до війни, МВС дало вказівку своїм облуправлінням в Західній Україні щоб населення здало зброю? І це при тому, що половина чоловіків ще зовсім не озброєні!
10. Національна Рада з питань телебачення не може зібратися у час військового стану, щоб скоректувати інформаційну політику, через 4-х її членів “на лікарняному”? Ніхто не відповів!
11. Наші військові в Криму без військової допомоги надалі залишаються під загрозою знищення ворогом?
Тому, при очевидній колабораціоністській поведінці найвищих посадових осіб, від яких залежатиме можлива здача Криму російським загарбникам взамін на матеріальні чи політичні гарантії,
МАЙДАН ВИМАГАЄ:
– перебрати найвище командування обороною України її військовому керівництву;
– СБУ задля встановлення майбутньої нової влади прискіпливіше досліджувати поведінку таких високопосадовців;
– всім митним, контролюючим, силовим службам вжити заходів з тим, щоб завадити втечі потенційних високопосадових біженців на Ростов!!!

Павло Дронь, екс-голова Монастириської райдержадміністрації

Аналітична група ІНКУ.

Тернопільська “Нива” провела перше тренування

Автанділ Мдінарадзе: “Ми хочемо будувати абсолютно нову структуру “Ниви” та команду”