Надал відкупився від сміттєвої проблеми за 50 тисяч

Поділитися

На найближчу сесію Тернопільської міської ради винесено проект рішення, яким хочуть затвердити Договір з Малашівецькою сільською радою.
Звичайно, йдеться про гарантії безперешкодного вивозу сміття на полігон та роботи відповідної техніки на ньому.
Ціна питання – 50 тисяч гривень, які мають піти на на оздоровлення жителів сіл Малашовецької сільської ради та покращення їх соціально-економічного становища.
Цьогорічна сума в рази менша, ніж була в минулих роках. Пояснюється це тим, що керівництво в області повністю свободівське і тому Тернопільській міській раді вже немає сенсу платити за “ринковими” цінами, адже апетити селян з Малашівців збиваються і адміністративними методами впливу.

Проект № 23 Вносить М.Ф.Лесів
Про договір з Малашовецькою сільською радою
Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити договір, укладений Тернопільською міською радою з Малашовецькою сільською радою (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій.
Міський голова С.В.Надал

> Д О Г О В І Р № _____
> від « » ____________2014р. м. Тернопіль
> Тернопільська міська рада в особі міського голови Надала Сергія Віталійовича, який діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з однієї сторони, та Малашовецька сільська рада в особі сільського голови Юрика Степана Івановича, який діє на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з другої сторони, уклали договір про наступне:
> 1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ
> 1.1. Покращення соціально – економічного розвитку сіл Малашовецької сільської ради Зборівського району та оздоровлення їх жителів в зв’язку з використанням території сміттєзвалища поблизу с. Малашівці.
> 2. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ СТОРІН
> 2.1. Тернопільська міська рада зобов’язується:
> – надати з бюджету м. Тернополя Малашовецькій сільській раді фінансову підтримку у вигляді «Іншої субвенції» в розмірі 50,0 тис. грн. на соціально – економічний розвиток сіл Малашовецької сільської ради та оздоровлення їх жителів;
> – брати участь у організації виконання робіт із залученням спеціалізованої техніки з метою збереження території сміттєзвалища поблизу с. Малашівці в належному санітарно-екологічному стані та недопущення його негативних впливів на навколишнє середовище.
> 2.2. Малашовецька сільська рада зобов’язується:
> – прийняти фінансову підтримку, надану Тернопільською міською радою та використовувати її відповідно до умов Договору – для забезпечення соціально-економічного розвитку сіл Малашовецької сільської ради;
> – сприяти у досягненні спільної мети спрямованої на оздоровлення жителів сіл Малашовецької сільської ради та покращення їх соціально-економічного становища;
> – не чинити перешкод при виконанні робіт із залученням спеціалізованої техніки з метою збереження території сміттєзвалища поблизу с. Малашівці в належному санітарно-екологічному стані та недопущення його негативних впливів на навколишнє середовище.
> 3. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН
> 3.1. Сторони за даним договором несуть відповідальність, визначену чинним законодавством України та цим Договором.
> 3.2. Сторона, якій завдано шкоду внаслідок не виконання чи неналежного виконання своїх зобов’язань по Договору іншою стороною, має право на відшкодування за рахунок винної сторони цієї шкоди в повному обсязі.
> 3.3. Всі суперечки, які виникають між сторонами із даного Договору, вирішуються в порядку, визначеному чинним законодавством України.
> 4. ТЕРМІН ДІЇ ДОГОВОРУ
> 4.1. Договір діє з «____»_____________ 2014 р. по 31 грудня 2014 р.
> 4.2. Термін дії Договору може бути продовжено за взаємною згодою сторін.
> 4.3. У випадку дострокового розірвання Договору, сторона – ініціатор повинна попередити іншу сторону письмово, але не пізніше ніж за два місяці до моменту розірвання договору. Розгляд пропозиції проводиться протягом 20–ти днів з моменту отримання, про його результати повідомляється письмово.
> 5. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ ТА БАНКІВСЬКІ РЕКВІЗИТИ

Хочу в НАТО

У Криму вже б’ють стареньких, які проти Путіна і російських військ в Україні