Ольгу Богомолець не допускали на сцену Майдану

Поділитися

Про неймовірний “переворот” в інформаційному середовищі України інтернет-газета “ПРО ВСЕ” писала зі стартом виборчої кампанії. Чимало наших краян завважили, як жодне всеукраїнське ЗМІ не подало інформацію про те, що українці всіх Майданів скинулись протягом доби на матеріальну заставу Ользі Богомолець у реєстрації кандидатом в президенти України. Як “засліпило” усім телеканалам подача Богомолець документації в ЦВК, “склероз” з її реєстрацією. Морального авторитета Майдану, керівника медичної служби штучно “заштовхують” нібито в аутсайдери. Вчора у столиці трапився безпрецендентний випадок.  30 березня, під час проведення молитовного Віче, в пам’ять Героїв Небесної Сотні, охорона намагалась перешкодити Ользі Богомолець піднятися на сцену Євромайдану.Перед тим на цій сцені виступав Віталій Кличко, якого один з священників хвалив за об’єднання з Порошенком. Майдан віднісся доволі прохолодно до такої хвальби.

Прикро, та це вже не перший інцидент, коли одного з організаторів медичної служби та одного з найактивніших громадських активістів Майдану намагаються не допустити до виступу перед людьми.

Тільки після активного втручання афганців Ользі Богомолець все ж таки вдалося потрапити на сцену. Однак незважаючи на прохання виступити перед громадою, організатори так і не надали їй слово.

Як відомо, на молитовне Віче вшановували пам’ять загиблих активістів. За час протистоянь громадян із владою, силовиками загинуло більше сотні громадян, ще три сотні – рахуються зниклими безвісти.

Нагадаємо, 29 березня 2014 року Ольга Богомолець подала документи для реєстрації кандидатом у Президенти України до ЦВК.

Болгарія безкоштовно оздоровить дітей Небесної сотні

Олег Гусєв отримав важку травму у матчі “Дніпро” – “Динамо”