Про розкрадання у Тернополі

Поділитися

Пишу дещо про наше місто. Вражає те, що безсовісно місто розкрадають.
Таке враження (це моя особиста думка) що міський голова свідомо знищує наше місто та дискредитує своїми діями, і ідеї Майдану, і ті жертви , що народ віддав за Перемогу.
17.03.2014р. в присутності свідків, він мене звинуватив в зловживаннях коли я працював в міській раді. Прошу всіх задати питання до нього : що і де я взяв, де комуналне майно чи земля? думаю він мовчатиме… це є наклеп з уст посадовця найвищого рангу…
Тарас Білан

Прочитав на сайті Тернопільської міської ради:

У четвер, 20 березня о 12 год. запрошуємо Вас на зустріч з міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Міський голова відповість на Ваші запитання. Місце проведення: сесійна зала Тернопільської міської ради. Тривалість: 1 год. Для належної підготовки інформації пропонуємо Вам попередньо надсилати свої запитання до міського голови на електронну адресу: rada.te.ua@ukr.netабо presamr@gmail.com.

Враховуючи те, що я не є представником ЗМІ, та те, що мене точно не запросять на прес- конференцію міського голови прошу Вас від себе, або від мого імені задати йому наступні питання:

1. Під час Євромайдану Львів та Франківськ не пустили Беркут на Київ . При виїзді Тернопільского Беркуту , на Київ, представники УМВС телефонували Надалу С.В. і просили заблокувати виїзд з Тернополя. Останній нічого не зробив. Сидів в барі.

Шановний Сергій Віталійович! Прошу Вас сказати: Так , я знав про виїзд Беркуту , та нічого не зробив. Ні , я не знав про виїзд Беркуту.

2. В період з 25- по 27 грудня 2013р., під час революції в Києві Ви , з Львівського аеропорту літали на відпочинок в Дубаї чи інший закордонний, фешенебельний курорт? Так чи ні? Якщо так, то на скільки часу і за який кошт?

3. 17.03.2014р. біля приміщення Тернопільської міської ради Ви повідомили Білану Тарасу Богдановичу, про те, що за час роботи в Тернопільській міській раді останнім були вчинені дії по крадіжці чи розбазарюванні майна громади Тернополя . Дослівно Ваші фрази є зазначені на відеозаписі. Просимо вказати що це за порушення та надати підтверджуючі документи.

 Хто прибирає наше місто, і хто його кришує…

 Біля року часу прибиральна техніка приватної Луцької фірми прибирає місто Тернопіль. Слід зазначити, що дане обладнання завезено в Україну в вигляді запасних частин та металобрухту. Митні та податкові збори в казну держави не сплачено.

Більше того, за підтримки корупціонерів в ДАЙііі та Тернопільскій міській зраді техніка їздить без номерів , тех – огляду та з правим рулем. Що є прямим порушенням закону.

Біля року тому працівники ДАІ вже арештовували вищезгадану техніку і відпустили… Тоді була влада Януковича, а при ній начальником ДАІ працював пан Митрофайло…

Сьогодні влада Бен-надала, а при ній начальником ДАІ знову працює пан Митрофайло…

З метою арешту вищенаведеної техніки, за погодженням з представником ДАІ паном П. активісти від громадськості Тернополя (3 машини) чергували в ночі з 13 на 14 березня 2014р. Про час та місце спільної операції знало 3 чоловіка працівників ДАІ, на чолі з паном П. та 3 чоловіка від громадскості. Дивним чином, в години доведені нам для чергування працівниками ДАІ, техніка по місту не курсувала.

Враховуючи вищевикладене існує імовірність співпраці працівників ДАІ з порушниками закону (витік інформації).

Ми звичайно не хочемо вірити в те, що найвищі чини ДАЙііі , Тернопільска міська зрада та порушники закону утворили організоване злочинне угрупування.

Однак факт витоку інформації може бути цікавим для відділу внутрішньої безпеки УМВСУ у Тернопільській обл.

Тому повторно (перший раз лист від 06.03.2014р.) 17.03.2014р. на ім’я начальника ДАІ Тернопільської області направлено інформацію про місце, та адресу розміщення техніки без номерів, тех.-огляду та з правим рулем.

В четвер 20.03.2014р. о 17.00год в приміщенні українського дому «Перемога» керівник обласного ДАІ буде давати прес-конференцію, та переконувати тернополян в тому, що він чесний і порядний, не бере хабарів і служить народу України.

Тож питання про те, чому ДАІ не вбачає складу злочину в пересуванні техніки без номерів , тех. – огляду та з правим рулем рік часу вулицями Тернополя буде пану Митрофайлу саме на часі.

Вибір в нього не великий: арештувати техніку і показати , що він кристально чистий керівник, а бо ж не арештовувати, і …

Обіцянки Тернопільского міського голови в фактах, і три але з свіжими макаронами….

17.03.2014р. під сесією Тернопільської міської ради зібрались люди з усього Тернополя. До них вийшов міський голова , який дав три обіцянки:

Обіцянка перша, гаражному кооперативу Аляска – авто : всі отримають землю в приватну власність під гаражами.

Але є одне, але:

* Чому люди півтори роки оббивали пороги міської ради? За цей час землю передавали, і будівельному підприємству, і укладали якісь незрозумілі договори сервітуту. Питання по кооперативу не вирішувалось. Думаю , в черговий раз, гаражникам навішали «свіжі макарони» першого сорту.

Пропоную: почекати місяць(згідно закону) , і зробити висновки…

Обіцянка друга, про те, що з комунальним підприємством міської ради МШЕД все буде нормально.

Але є одне, але:

* номери з машин вже збивають зубилами, частину техніки передають фірмі Малка. Штучні борги більше 1млн.грн. Щоб не вникати в тонкощі свідомо – несвідомого доведення до банкруцтва власності громади міста, пропоную: почекати місяць часу, і подивитись на результати .

Обіцянка третя, жителям Нового світу по питанні забудови їх дитячого майданчику міський голова вирішив створити комісію і відновити справедливість.

Але є одне але :

* незаперечним фактом є те, що з 2011року ЖЕК, Тернопільська міська рада та забудовник виготовили всі документи, щоб забудувати дитячий майданчик і міський голова ці документи підписав особисто.

Створена комісія має за мету відтягнути час. А ми разом почекаємо місяць часу (згідно закону), і допоможемо громадянам Нового світу знімати вже застиглі та засохлі макарони місячної давності з громадян Нового світу.

Але є одне але: Що робити , коли міський голова , в черговий раз, не дотримає своїх обіцянок і навішає всім знову свіжі…?

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

 

Партія ”Свобода” кидає виклик Небесній сотні

Андрій Любка вирушає “Спати з жінками” у Тернополі