Ще трохи і “турчинівська” Національна гвардія повернеться на Майдан?

Поділитися

Найвідоміший та найавторитетніший сотник Майдану Володимир Парасюк, який у вирішальний момент дав час Януковичу до 10 ранку, оприлюднив у Фейсбуці свої враження від новоствореної Національної гвардії. Враження доволі прикрі…

“Це така ТУРЧИНОВСЬКА НАЦ.ГВАРДІЯ. Я не піду туди де навчають люди які вбивали мої побратимів.

Національна Гвардія, що це??

Зараз знаходжуся на навчанні, доброволець Нац. гвардії. Таке враження, що ми тут як туристи в убогій частині відділення МВС. Учора в обід прибули, разом 500 чол, сотні самооборони Майдану.

Зустріли нас з оркестром, журналістами, бойовим навчанням – стріляли з БТР, іншої вогнепальної зброї… Ми зраділи, що будемо щось вчити, практикуватися. Але, як би не так!

Що тут робиться:

1. Ми не думали, що нами будуть командувати “міліція”, всіх хлопців це роздражає. Вони на нас по-вовчому дивляться, ми на них. Надіюся, вони нам в їжу не плюють. Думали, що їдемо вчитися у вояків.

2. Від учора і дотепер ми: пообідали, зробили списки, покупалися, повечеряли, вистроїлися, перевірили чи всі на місці, лягли спати. Сьогодні в 6:00 підйом, построїлися, перекличка, пішли снідати, построїлися, пішли “вчитися” віддавати честь “міліції”, маршиирувати..) До речі, вже зразу пару сотень відмовилися це робити. Зараз хлопці проходять медогляд.

3. Чекаємо хоч якихось навчань, координації, дій. Всі роздратовані, були вже певні сутички психологічні. Міліція на слава Україні мовчить, каже, що -” в статуті таке не передбачено, що моральних норм вони не знають”

Висновок: показухи багато, розумного і практичного мало. Ще трохи і всі ми поїдемо назад на Майдан!!

Знайдено 85 рахунків Юлії Тимошенко в іноземних банках

У Тернополі оприлюднили список чесних політиків та громадських активістів