Тернопільський нардеп вирішив “подоїти” будівельника?

Поділитися

Народному депутатові України Василеві Деревляному надійшла відповідь від в.о. прокурора Тернопільської області щодо розгляду його депутатського звернення з приводу численних зловживань та порушень норм чинного законодавства України головою Тернопільської міської виборчої комісії Чорнозубом І.І. Про це повідомляє його партійний сайт.

20 вересня 2013 року у Верховній Раді України був проголошений депутатський запит Василя Деревляного щодо невиконання Тернопільською міською виборчою комісією судових рішень, згідно яких визнані протиправними дії комісії з проведення повторного підрахунку голосів виборців в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 29 з виборів депутатів Тернопільської міської ради 31 жовтня 2010 року та визнано протиправною постанову комісії про визнання Віталія Смакоуза, тернопільського олігарха-будівельника,  обраним у цьому окрузі депутатом міської ради.

Зрозуміло, що Деревляний розпочав “зелену гру з іноземними президентами”.  Загальновідомо, що в цей час у Верховній Раді працював нардепом Олег Сиротюк, рідний брат якого – Михайло – нібито програв пану Смакозу вибори до міської ради. Більше того, Михайло Сиротюк переміг на іншому – 27-му виборчому окрузі ще 3 лютого 2013 року. Тобто, Сиротюки дали собі спокій, а от Деревляний вирішив “побавитись” в правдолюба…

У проміжній відповіді Генпрокуратури України йдеться про те, що розслідувати протиправні дії Тернопільської виборчої комісії буде Тернопільське міське управління міліції.
23 березня цього року представник прокуратури області повідомив про відкриття кримінального провадження та розслідування даної кримінальної справи.

Грошову заставу для ЦВК прихильники Ольги Богомолець зібрали за добу!

Передвиборна програма кандидата у президенти України Ольги Богомолець