Тимошенко осліпла?

Поділитися

Серед тих, хто сьогодні претендує на посаду президента України, немає представників нової політичної генерації. Про це нахабно заявила  Юлія Тимошенко на сьогоднішній прес-конференції, якій самій вже пора на “політичну пенсію”.

Зокрема, коментуючи заяви про те, що вона належить до старого покоління політиків, Тимошенко зазначила, що зараз усі, хто балотується в президенти, знаходяться в політиці десятки років. При цьому Тимошенко навела приклад Маргарет Тетчер, Уїнстона Черчіля та Нельсона Мандели як успішних політиків, що були у політиці десятки років, повідомляє підлабузницьки Еспресо.TV., які належить нардепу-рейдеру з “Батьківщини” Миколі Княжицькому. ПРО ТЕ, ЩО В ПРЕЗИДЕНТИ БАЛОТУЄТЬСЯ ОЛЬГА БОГОМОЛЕЦЬ, ЯКА Є МОРАЛЬНИМ АВТОРИТЕТОМ МАЙДАНУ і ЗА ЯКУ ГОТОВІ ПРОГОЛОСУВАТИ МІЛЬЙОНИ УКРАЇНЦІВ, Тимошенко  НЕ ЗГАДАЛА. ЮЛЯ, ЩОБ ПЕРЕБИТИ ЗГАДКУ ПРО БОГОМОЛЕЦЬ САМЕ СЬОГОДНІ ПОЧАЛА ПІАРИТИСЬ. ВІДОМО, ЩО САМЕ СЬОГОДНІ КЕРІВНИК МЕДИКІВ МАЙДАНУ ПОДАЛА ДОКУМЕНТИ НА РЕЄСТРАЦІЮ КАНДИДАТОМ В ПРЕЗИДЕНТИ.

«Згадайте молоду команду Леоніда Черновецького. Вони були дуже молоді і надзвичайно красиві, але що вони зробили з Києвом? Був ще молодий і красивий Владислав Каськів з партії «Пора», – лякає українців Тимошенко, не згадуючи про БОГОМОЛЕЦЬ.

Богомолець іде у президенти

Від партії імпотентів також буде кандидат на пост Президента України

Тернопільські нардепи і губернатор – персони нон грата у Криму