У понеділок розпочнеться війна?

Поділитися

Сьогодні у Тернополі “пророцтво Ілларіонова” обговорюють усюди: на ринку, в громадському транспорті, в супермаркетах. Вчора ввечері колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов розповів, що в України залишилося два дні, щоб зберегти Крим і власну незалежність. Про це він заявив ввечері, 7 березня, в ефірі ” Шустер Live”.

За його словами, військова інтервенція Росії в Криму викликана не подіями в Києві, а почалася ще з середини літа 2013 року. Він зазначив, що цей план замислювався Путіним ще 6 років тому.

Ілларіонов підкреслив, що в української влади є лише два дні, щоб зупинити анексію Криму. Більше того, він переконаний, що Росія загрожує незалежності України, оскільки Кремль досі не визнає владу в Києві легітимною.

За його словами, у понеділок відбудеться засідання Державної Думи Росії, де буде прийнято рішення про включення Криму до складу Росії.

“Якщо протягом цих двох днів Україна не вживатиме необхідних рішень, то Крим буде анексований де юре, а не тільки де-факто “, – заявив екс-радник Путіна, повідомляє “Газета по-українськи”

Як зазначив Ілларіонов, вести переговори з Росією поки немає сенсу, оскільки “це те саме, що вести переговори з Гітлером”.

Заява голів держав і урядів ЄС щодо України

Юрій Гулкевич призначений виконувачем обов‘язків прокурора Тернопільської області