Як у Тернополі прикрились Шевченком, щоб представити нову владу (відео)

Поділитися

Сьогодні у Тернополі вшанували 200-річчя від дня народження генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка.  Водночас, о 12 годині, політики намагались зібрати велелюдне віче на Майдані. Прийшло, на жаль, людей не багато. Можливо це сталось ому, що краяни не мали поняття, що політики представлятимуть заступників голови Тернопільської облдержадміністрації. Спочатку на площі виступили новопризначений голова облдержадміністрації Олег Сиротюк, потім чомусь міський голова Сергій Надал, а вже за ним колишній підлеглий, а нині голова облради Василь Хомінець. Їхні виступи люди слухали неуважно. Журналіст “ПРО ВСЕ” відзняв як люди сприймають виступи топових високопосадовців.


Найкритичніше люди коментували появу на сцені нардепа Василя Деревляного. З бютівця жартували, що нарешті знайшовся. Натомість головний УДАРівець Ігор Побер шокував лайкою, яку вживав неодноразово.
Згодом нагородили героїв Тернопільського Майдану. Люди дивувались, чому це робить мер Тернополя Надал, компромату на якого як на псові бліх.

Після цього урочистою колоною, під супровід “Оркестри Волі” майдан вирушив до пам’ятника Тарасу Шевченку.  Там Олег Сиротюк представив свою команду (детальніше – дивіться згодом відеозапис). Люди на прізвище бютівця Івана Крисака відреагували добре, як і на свободівця Леоніда Бицюру. Натомість Ростислав Левчук, який очолював міський відділ охорони здоров’я, викликав чимало негативних відгуків. Можливо тому, чоловік під час свого представлення ледве вимовив три речення. Зате впіймай кураж Олег Сиротюк. Губернатор нині виступав аж тричі. Разом з ним була дружина і двоє діточок. В останньому слові, звертаючись навіть до членів своєї сім’ї, друзів Сиротюк ледь не розплакався, обіцяючи чесно служити громаді.

Тернополяни позитивно відгукувались про порядного новопризначеного голову. Критично налаштовані люди дають новій команді три місяці. ну максимум до жовтня, а далі схильні вважати, що їх змете майдан через нереалізовані очікування. Як воно буде – покаже час. Після промов політиків, нарешті пустили до мікофона діточок, які підготували невеличку програму на 15 хвилин. Правда Володимир Стаюра і Марія Чашка дуже обурювались між собою, що діти настіки довго займуть увагу громади… (((





За останні роки не було жодного мера Чорткова, який би був патріотом нашого міста

Правда про найскандальніше призначення на Тернопільщині з перших уст